HTML

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • nem várt fordulat: miért nem megy hónapok óta a szolgáltatás? (2010.10.21. 07:59) Célcsoportok
  • TH75: Kedves Anna! Eltelt 3 hónap...sikerült alternatív megoldást találni? Nem kaptam még semmilyen megk... (2010.06.30. 10:04) Lezárult a nyereményjáték!
  • Anna*: Kedves A.! Igyekszem sorban válaszolni: A banner árát teljes mértékben Ön határozza meg, mi nem s... (2010.04.09. 10:56) Az online hirdetés alapja: a banner

Linkblog

Fejlesztések, változások

2010.03.17. 12:32 :: Anna*

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően újdonságokkal találkozhat a www.webreklam.hu oldalon
 

A legfontosabb változások a Webreklám oldalon:

- A médiatulajdonosoknak lehetősége van megadni az adott honlap korcsoportjait, a látogatók összetételét. Ezt a honlap szerkeszésénél tudják megtenni.

- Mostantól lehetőség van a feltöltött honlapok bannereiből csomag ajánlatokat létrehozni, melyhez akár kedvezményes ár is megadható.

- Átalakult a kereső, hogy még könnyebben találja meg az Önnek megfelelő oldalakat. Már kereshet korcsoportra, heti árra, valamint látogatottságra is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webreklam.blog.hu/api/trackback/id/tr981846729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása